Internista na subspecijalizaciji – kardiologija

dr Stefan Andrić

stefan andrić

dr Stefan Andrić

Internista na subspecijalizaciji – kardiologijaPosebna sfera interesovanja je ritmologija.

Dr Stefan Andrić je rođen u Požarevcu 1989. godine. Osnovnu školu i gimnaziju je završio u Loznici, a diplomirao je na  Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2014. godine, smer Intergrisane akademske studije medicine. Od 2014. godine je zaposlen na Klinici za kardiologiju Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine na Odeljenju interventne elektrofiziologije. Specijalistički ispit iz Interne medicine je položio u junu 2021. godine i aktuelno je na subspecijalizaciji iz kardiologije.

Od kako je zaposlen na Institutu za kardiovaskurne bolesti Vojvodine, uža oblast interesovanja su mu poremećaji srčanog ritma. Iz navedene oblasti je pored kontinuirane edukacije na Institutu za kardiovaskularne bolesti, obavio i niz praktičnih edukacija od kojih su najznačajnije: Fellowship in advanced Invasive Cardiac Electrophysiology with Emphasis on Catheter Ablation, Institute Of Clinical and Experimental Medicine u Pragu u Češkoj republici u toku 2020. godine.

Potom Interventional  EP Curriculum SVT19 module u Briselu, Lundu, Ajndhovenu i Kopenhagenu od februara 2018. do marta 2019. godine, pa Fundamentals Of Cardiac Electrophysiology u Zagrebu 2017. godine, pa ERC QUALIFICATION ADVANCED LIFE SUPPORT (ALS) u Novi Sadu, takođe 2017. godine i Pacemaker Principles in Clinical Practice u Beogradu 2016. godine.

Pored stručnog usavršavanja, aktivno učestvuje i u naučno-istraživačkoj delatnosti, gde je objavio veliki broj publikacija na međunarnodnim kongresima i u stručnim časopisima.


Zakažite pregledKardiologija

Ordinacija Limana 2024. Sva prava zadržana.

Call Now Button